Bylo jednou království, které se vznášelo v mýdlové bublině. Lidé žili v domečcích, které byly vyrobené z křehkých bublin, a všechno kolem bylo tak něžné a křehké, jako když děti foukají bublinky z mýdlové vody.

Král a královna vládli království s láskou a moudrostí. Jednoho dne se však objevil zlý kouzelník, který chtěl království zničit. Své kouzelnické schopnosti použil na vytvoření obrovského draka, který začal ohrožovat království.

Lidé byli vyděšení a nevěděli, co mají dělat. Král a královna se ale rozhodli, že se budou bránit. Sebrali všechny bublifuky, které měli k dispozici, a začali foukat nové bubliny, které mohly sloužit jako ochranný štít proti drakovi.

Král a královna se spojili se všemi obyvateli království a vytvořili společně obrovskou mýdlovou bublinu, která obklopila celé království. Drak se snažil bublinu protrhnout svými ostrými zuby, ale nedokázal ji zničit.

Lidé se v království cítili bezpečně a šťastně, věděli, že jsou chráněni a že jsou spolu silnější. Král a královna si uvědomili, že nejdůležitější je spojenectví a jednota mezi lidmi.

Tak se království, které se vznášelo v mýdlové bublině, stalo symbolem lásky a solidarity. A i když se drak stále snažil prolomit mýdlovou bublinu, nikdy se mu to nepodařilo. Království zůstalo v bezpečí, dokud se kouzelník nevzdal svého zlého plánu a neodešel pryč.

A tak král a královna vládli svému království a lidé v domečcích z mýdlových bublin žili šťastně a v bezpečí, vědouce, že spolu jsou silnější.

O králích, dracích i princech a princeznách, takové jsou naše pohádky pro děti od robůtka:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *