Byl jednou jeden chlapec jménem Radek, který snil o tom, že se stane nejlepším karatistou ve svém okolí. Už od malička se učil bojovým uměním a denně trénoval, aby zdokonalil své dovednosti.

Jeho rodiče však měli velké obavy. Báli se, že by mohl použít své dovednosti na škodu svým spolužákům. Nedůvěřovali tomu, že Radek cvičí bojová umění jen pro zábavu, ale že by se jimi mohl také bránit. Proto se ho snažili přesvědčit, aby zanechal bojových umění a věnoval se něčemu jinému, ale Radek trval na tom, že to, co dělá, ho naplňuje a těší.

Jednoho dne se Radek zúčastnil soutěže karatistů ze širokého okolí. Snažil se ze všech sil, aby ukázal své bojové dovednosti, a nakonec se mu to podařilo. Zvítězil a stal se mistrem v kategorii svého věku.

Jeho rodiče na něj byli pyšní a když Radka pozorovali, uvědomili si, že jejich obavy byly zbytečné. Radek by nikdy nevyužil bojové umění proti svým spolužákům, naopak se naučil, jak je důležité bojovat sám za sebe a chránit ty, kteří jsou slabší.

Od té doby se Radkův sen stát se nejlepším karatistou stal skutečností. Naučil se respektovat své soupeře a používal své umění k obraně a ochraně. Jeho rodiče Radka od té doby jenom podporovali v jeho další cestě k tomu, stát se tím nejlepším karatistou.

Také Janička byla malá karatistka a dokázala všem, že i děvče může být úspěšnou bojovnicí. Čtěte tuto pohádku Janička malá bojovnice ještě teď!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *