Byl jednou jeden mladý muž jménem Robin, který měl velké sny o tom, jak se stane tanečníkem. Avšak jeho otec byl proti tomu, protože si myslel, že tančení není správný způsob života a že by si Robin měl najít něco, co mu přinese více peněz a uznání.

Robin však nechtěl poslouchat a dál se věnoval své vášni pro tanec. Trénoval den, co den a doufal, že jednoho dne ukáže svému otci, jak moc dobrým tanečníkem je.

Přišel den kdy se konala velká taneční soutěž a Robin se rozhodl, že se zúčastní. Jeho otec se snažil ho odradit, ale Robin byl pevně odhodlán ukázat svůj talent.

Na soutěži předvedl Robin nádherný a naprosto strhující tanec, kterým ohromil všechny přítomné. Všichni v sále byli unešeni jeho dovednostmi a hbitostí a Robin získal první cenu.

Když se Robin vrátil domů, jeho otec byl hrdý na to, čeho jeho syn dosáhl a uznal, že tanec může být skutečně správnou volbou pro život. Robin šel dál a stal se úspěšným tanečníkem, který inspiroval mnoho dalších mladých lidí, aby následovali své sny.

A tak žil Robin šťastně, jako tanečník a dělal to, co ho nejvíce baví. Jeho tatínek na něj byl hrdý a už nikdy nepochyboval, že by si Robin vybral špatně.

Ani ptáček Skřivánek nevěděl, jak se naučit zpívat, teprve když přišel, v čem spočívá to kouzlo, byl tím nejlepším zpěvák. Pohádky s ponaučení o odhodlání a sledování svého snu jsou tady pro vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *