Byl jednou malý chlapeček jménem Tomáš, který měl velké sny a touhu stát se prezidentem světa. Tomáš se věnoval studiu a učení se o světě kolem sebe a tomu, jak funguje politika.

Jednoho dne se rozhodl kandidovat na prezidenta, i když byl ještě docela malý chlapeček. Byl plný naděje a odhodlání, ale mnozí lidé ho nebrali vážně kvůli tomu, že je ještě dítě a nemá nedostatek zkušeností. Tomáš se nenechal odradit a rozhodl se, že udělá vše proto, aby svůj sen uskutečnil.

Tomáš začal chodit po celé zemi a mluvit s lidmi o svých názorech a plánech. Ukázal jim, že i když je mladý, má velkou lásku ke světu kolem sebe a touhu udělat ho lepším místem pro všechny.

Postupně získával stále více podpory a nakonec se stal prezidentem, protože ho všichni lidé měli moc rádi. 

Během svého úřadu se snažil prosazovat spravedlnost a rovnost pro všechny. Vždy spnil také to, co slíbil. Lidé viděli, že i když je ještě malý chlapec, je velmi schopný a odhodlaný a díky jeho úsilí se svět stává lepším místem. Tomáš si splnil svůj sen a stal se prezidentem světa a také příkladem pro všechny, kteří se nebojí jít za svým snem.

Přečtěte si další pohádky o chlapcích:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *