Bylo jednou malé autíčko jménem Jirka, které žilo na parkovišti. Jirka měl sny a touhy jako každé jiné auto, ale jeho největším přáním bylo přeplavat oceán.

Jirka se často díval na lodě, jak se pohybují po moři a toužil být jednou z nich. Během dne snil o tom, jak se prohání po vlnách a objevuje nové kraje.

Jirka se rozhodl, že se svým snem něco udělá a začal hledat cestu jak se dostat na moře. To ale nebylo jednoduché, protože Jirka nebyl plavidlo.

Jirka se rozhodl, že se nevzdá svého snu a začal hledat jiné způsoby jak se dostat na moře. Nakonec se mu podařilo najít kamion, který ho převezl na nákladní lodi přes oceán.

Jirka se konečně dostal na moře a projel se po vlnách. Byl šťastný, že se mu podařilo splnit svůj sen a prožil nezapomenutelné dobrodružství. Po návratu na parkoviště se svým kamarády sdílel své zážitky a ukazoval jim fotky z cest. Jirka už nikdy nezapomněl na svou cestu přes oceán a stal se inspirací pro ostatní auta na parkovišti, aby i ona měla své sny a dostala se tam kam touží.

Čtěte krásné pohádky o zvířátkách, jaký měla příběh?

One Reply to “O autíčku, které přeplulo oceán”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *