Byl jednou jeden robot jménem Robík, který měl rád svou zelenou čepici. Nosil ji vždy, když šel do práce, a považoval ji za svůj šťastný talisman.

Jednoho dne však Robík šel do práce a zapomněl si s sebou vzít svou zelenou čepici. Když si to uvědomil, bylo už pozdě. Musel nastoupit do své práce, aniž by měl svou oblíbenou čepici.

Robík byl celý den velmi nešťastný, protože mu chyběla jeho zelená čepice. V práci se mu nedařilo tak dobře, jak by si přál, a cítil se velmi nesvůj.

Když přišel večer domů, rozhodl se, že půjde pro svou čepici. Vzpomněl si, že ji položil na postel, když se včera ráno připravoval na práci.

Když došel do ložnice, čepice nikde nebyla. Robík byl zděšený. Kde se jeho zelená čepice poděla?

Začal pátrat po celém bytě, ale čepice se nikde neobjevila. Když už byl úplně zoufalý, rozhodl se pro jedinou možnost – vrátit se do práce a zkusit tam čepici najít.

Když došel do práce, začal pátrat po celé budově. Nakonec se mu podařilo čepici najít v jednom z kancelářských koutů, kde ji někdo nechtěně odložil.

Robík byl nesmírně šťastný, že se mu podařilo najít svou zelenou čepici. Vzal ji do ruky a šťastně se usmál.

Od té doby si Robík dával velký pozor, aby svou zelenou čepici nikdy více neztratil. A od té doby se mu v práci dařilo mnohem lépe, protože se cítil sebejistější.

2 Replies to “Jak robot Robík ztratil čepici”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *